Chrome Pointer

Nu är man typ på banan

   Jag har inte haft en sådär jätterolig dag (läkarbesök är det absolut värsta jag vet) men jag har börjat ta tag lite i min stackars dator. Det innebär att jag för första gången på ett par månader börjat sortera ur bilder ur olika mappar. Skönt att få det ordnat och dessutom blir det då fler nya bilder hit.
   Jag har dessutom börjat på min quarter-redigering, men det syns redan nu hur lite kärlek jag orkat lägga ner på den; jag hade inget intresse av saken då jag skulle fota bilderna jag behövde till redigeringen så jag kan liksom inte göra mer innan jag har fotat nya bilder. Skills. Men, det får jag ta i morgon, eller någon annan dag, det är för mörkt i spelet just nu.
 
   Nästa vecka ska jag tillbaka till hästgården där jag jobbade under hösten och det ska bli så skönt att träffa hästar igen, dock tror jag att jag blir ensam på gården med elva hästar under en helg... är lite oklar på hur det hela skulle se ut, haha. Jag håller iaf på och förbereder för grejer som händer framöver för mig, så det bidrar ytterligare till att jag inte syns så mycket här. Jag har just nu inget särskilt att skriva om heller xP
 
   Btw, innan jag avrundar - jag har fått in över 35 ansökningar till Adminplatsen på Jorvikipedia redan, jag blev helt paff då jag öppnade min inkorg, haha... Det går fortfarande att skicka in ansökan och vi kan väl säga att jag går igenom mejlen på riktigt allvar till helgen, så att fler får chansen att mejla in :)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.