Chrome Pointer

Ett kort uppdrag

   Uppdraget med Ed Field var väldigt kort, men man fick ett par dojor som jag tyckte var fina. En massa nya grejer finns det också i gallerian, och jag tror att jag ska köpa rätt mycket. Jag är ju en sparare och samlare av naturen och samtidigt som jag vill ha väldigt många klädesplagg i spelet så vill jag inte släppa iväg mina Star Coins, för jag får för mig att "nej då har jag inte råd till annat". Menmen, Penny har ca 3000 Star Coins och Esme ligger gott och väl över 17.000 (den som spar den har) så jag tycker att jag ska skämma bort mig själv med lite nya, fina grejer. Jag har sålt av lite i garderoben också; mest nybörjargrejer som går att köpa igen. Jag får nästan lite ångest över att sälja grejer man fått i uppdrag, de går ju inte att få tillbaka igen...
 
   Det blev ingen ridning för mig idag men jag åker till hästgården rätt tidigt i morgon och räknar med att få rida åtminstone en häst där ^^ Just nu har jag en massa förberedelser att ordna, ska försöka få ihop ett par blogginlägg till helgen också... nästa helg kommer jag iaf vara hemma!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.