Chrome Pointer

Varför ska det alltid bli trassel?

   Mitt Photoshop har lagt av! Jag kommer inte ens in i det... asså det är så sjukt typiskt, varför just idag? Ska försöka lösa det här, men självklart så blir det ingen redigering och ingen video innan jag lyckats lösa det här... kan ju inte heller göra något åt vinnarredigeringarna i Instagramtävlingen. (Nyfikna på de tre vinnarna? Kika in på mitt Instakonto @esmesilverforce!)
 
EDIT: TACK OCH LOV, fick igång Photoshop... höll på att bli riktigt rädd där!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.