Chrome Pointer

Uppdatering framöver

   Först och främst - tack så mycket för inläggsförslagen jag har fått in, de har hjälpt massor!
 
   Eftersom min höstplanering sket sig totalt så blir det så att jag delvis överger Stockholm. Om det blir som planerat nu, vilket det antagligen blir, så kommer jag 3-5 dagar i veckan (om inte hela veckor, ibland) bo på hästgården ute i ingenstans. Där har jag inte mycket till internet och eftersom min enda koppling till världen utanför är min mobil så blir det ju inte direkt varken spelande eller bloggande. Jag kommer ha så mycket annat att göra, och det ska bli så skönt att kunna uppta ridning regelbundet igen.
 
   Jag tycker ju ändå det är så himla kul att pyssla med bloggen och allt runt om den. Jag älskar att skriva, det är sjukt roligt att hålla på med bilder, att spela in videor. Och visst, självklart fortsätter jag med det då jag väl är hemma! Men nu händer det saker i livet och bloggen som jag tycker så mycket om kommer helt enkelt inte att hinnas med på samma sätt.
   Jag kommer försöka se tll att det kommer upp inlägg även då jag är borta (tidsinställda ftw), men självklart kommer det inte alls bli i samma skala som det var innan sommaren för så mycket tid har jag inte. Det enda som jag kan lova säkert är att mina nästan-obligatoriska-morgonbilder kommer fortsätta rulla upp, och att de vissa dagar följs av ett skrivet inlägg utefter tid, idéer och inspiration.
 
   Hoppas dock att ni fortfarande anser det värt att stanna kvar, så länge som jag också stannar.
 
 






Rose Skystar

Hej !
Jag skulle behöva fråga dig lite saker men det går inte att mejla dig och ser inte din mejl.. kan du skriva den här?
eller kontakta mig på sasa-f@spray.se

Svar: Har min kontaktinformation på ganska många ställen, men min mejl är esmesilverforce@hotmail.com :)
Esmeralda Silverforce

lova silverforce

Synd att du tar en paus. Men du är värd att vänta på. (Den där kommentaren lät helt fel, men du vet vad jag menar)

Svar: Haha paus är ju just det jag inte tar, jag jobbar ju jättehårt med att få till inlägg till då jag inte är hemma men uppdateringen kan omöjligt ligga på 4-6 inlägg per dag som den ofta gör då jag är hemma ;)
Esmeralda Silverforce

Sally

Hej!
Jag har länge letat efter något bra att filma med. Jag vill gärna kunna
Filma och lägga till text på filmerna. Det vore bra att också kunna lägga till musik och ljudefterter, men det är inget måste. Har du några tips?? (Helst något som ska fungera till Mac) tacksam för svar♥️

Svar: Att filma och att redigera filmerna får man göra i olika program. Personligen filmar jag med premiumversionen av Fraps och klipper mina videor i Windows Movie Maker, som är gratis. Jag har ingen erfarenhet alls av videor mer än ni kan se på min YouTube-kanal, så jag kan tyvärr inte mer än så...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.