Chrome Pointer

Spelpaus

   Nu har jag inte spelat SSO sedan i onsdags (var ju bortrest över helgen) och jag längtar inte direkt efter att logga in. Jag har galet mycket annat att göra som kommer före och då jag väl har tid så har jag inte lust. Det är inte heller värt att logga in för att ta hand om hästarna, eftersom jag ändå inte kommer kunna hålla dem på bra humör då jag reser bort. (Är nämligen alldeles för snål för att betala för stallhjälp under långa perioder.) Jag tror absolut att jag kommer återfå lusten under sommaren, men nu då det ändå är fint väder och jag måste göra viktigare grejer så känns det inte som jordens undergång att jag inte har lust att spela för stunden ^^ Däremot har jag fått upp ögonen lite för Årstidsryttarna igen, och även fast jag har spelat igenom dem så otroligt många gånger är de lika roliga den här gången!
 
   Kvar i communityt som vanligt är jag ju dock - jag vet inte om ni märkt det, men jag har två styck Jorvikipedia att vaka över ;) Jag tänkte lagra upp på lite SSO-bilder så att jag kan redigera, för jag har några skisser färdiga ändå. Och redigeringar är ju alltid populärt - dels tycker jag de är superkul att göra, dels verkar ni tycka det är rätt kul att se dem :)
 
   Och tänk va, på onsdag kommer Tinkerhästar! Jag ser fram emot dem jättemycket, men det kan hända att jag inte hinner kika på dem eftersom min bästa vän tar studenten. Men självklart kommer jag ju spela SSO för att inspektera hästarna och självklart kommer jag diskutera om dem då vi har fått se dem på närmare håll :)






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.