Chrome Pointer

Men herregud

   Vet folk inte vad druider är längre? Såg det här på SSO's Facebooksida igår och blev verkligen illamående. Jag trodde verkligen att det här hörde till normal allmänbildning...
 
 
    Nejmen jag blir nervös över mänskligheten. Man sitter hela tiden med en mobil i handen, och därmed väldigt ofta också internet, och där har man all information i världen i sin hand, och ändå känns det som att okunskapen är större än någonsin bland barn och ungdomar. Huga. 






Ellie Northfall

Håller med fullständigt!
Hua, det är skrämmande vad lite dagens ungdomar vet D:
På min tid (haha läs med bästa gammelmansrösten) så visste man sånt här och lite till utan att glo på nätet konstant :D

Stephanie Snowhall

Jag går i sjuan, och ingen har någonsin nämnt något om en enda druid. Men å andra sidan, druid är inget en tonåring bara googlar upp :)

Sylvie Yellowstone

Varför i hela världen skulle folk ha koll på vad druider är? Fråga vem som helst på gatan, 15 eller 45 och de kommer antagligen inte ha någon aning. Varför blev du illamående? Superlöjligt, verkligen, och pretentiöst. Get over yourself helt enkelt! :)

Svar: Jag anser att viss allmänbildning är bra att ha, helt enkelt, och jag tror verkligen inte att folk överlag är så ovetande som du nu påstår. Förstår dock inte varför du läser min blogg, då jag av dina kommentarer antar att du inte verkar gilla vad jag skriver (har tidigare tyckt att du kommer med mycket drygare kommentarer än vad som behövs).
Esmeralda Silverforce

Daphne Dragonheart

Jag går i femman och nog har jag hört druider. Dock läser jag på heltid och är väldigt insatt i Eragon och HP^^ Dock tycker jag att den allmänna kunskapen har sjunkit. En tjej i min ålder visste inte vad Nilen eller Röda havet var.

Elizabeth Silverfield

Åh, herregud. Det här kommer ge mig mardrömmar. Jag må vara en tvättäkta bokmal vars googlesökningar oftast är sådant som "Råttkung" eller "Hippolyta", men att folk tror att druider var PÅHITTADE, det är skrämmande för mig. Var är världen på väg?

Mich Dragonhill

Jag är 12, och visste att druider var riktiga D: sen så är jag världsmästare i randoma wikipediasökningar :P

Reggan

Håller med dig, man borde åtminstone ha hört ordet "druider" förut, innan starstable.

För övrigt så tycker jag att de har återskapat druiderna bra i starstable online. När jag jämför en druid genom fakta på internet och i starstable så inser man att t.ex. Avalon faktiskt ÄR en druid. Med tanke på hur han "pratar" och man uppfattar honom.Jag uppfattar honom som en "vis man med mycket erfarenheter", och enligt fakta och internet så är en druid en vis man eller kvinna i det antika Gallien. :)

Och för övrigt, så pratar man litegrann om druider på historian. ^^ Keep up the good work, älskar din blogg! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.