Chrome Pointer

YES!

   Nu ska SSO Wiki vara spärrad för anonyma användare enligt ett mejl jag fått från Wikias support. Tack till er som hjälpt till i frågan, och nu hoppas vi att sabotaget minskar avsevärt. Om ni ser något suspekt får ni jättegärna säga till mig på stubben, så ska jag försöka fixa till det.
   Tycker det här är jätteskönt att få avklarat, jag tror att det blir trevligare för alla på Wikin att fästa blicken på namn istället för IP-adresser dessutom.
 
   OBS-TYP-VIKTIG-INFORMATION-TILL-ER-SOM-HÄNGER-PÅ-WIKIN
   Wikin är i behov av ytterligare en Admin, eftersom det i dagsläget bara är jag. Jag kan lätt peka ut folk som jag vet är ansvarsfulla eftersom jag har pratat litegrann med många av er, men Admintiteln ger jag helst ut till någon/några som gärna redigerar mycket. Med titeln Admin kommer från min sida inga krav alls på att man ska ta en massa ansvar och bygga ut Wikin hela tiden, däremot så kan man då vänta sig att få frågor från andra redigerare på Wikin. Om man nu vill utöka Wikin på olika sätt klagar jag självklart inte, men man behöver absolut inte få någon prestationsångest över att vara Admin.
 
   De krav som jag faktiskt har på en Admin är:
   - Trevlig och hjälpsam
   - På ett ungefär känna till Wikins verktyg
   - Relativt bra svenskakunskaper (man behöver inte vara värsta stavnings/grammatikexperten, men det underlättar mycket för Wikins utveckling om du känner dig trygg med att skriva språket)
   - Goda kunskaper om SSO/SSL/SS/SA. Kunskaper om alla spelen krävs inte, men det är ett stort plus om du har spelat mer än ett spel.
   - Hjälper till att stoppa upp felaktig information på Wikisidor
   - Hjälper till att radera spam och liknande vid behov
 
   Man behöver alltså inte redigera mycket, det viktiga är bara att man har koll, är mogen och ansvarsfull. Jag kommer vänta ett litet tag innan jag utser någon/några, men ni kan väl hojta till om ni tror att ni passar. Jag har en så länge en kandidat, men jag kan egentligen utse hur många som helst - det viktiga i mina ögon är att det är någon som är en bra förebild som spelare och som kan mycket om Wikins ämnen.
 
 
   Det var typ det jag hade att säga nu. Återigen, stort tack till er som hjälpt till i frågan om Wikins skydd, nu hoppas vi att vi slipper sabotage för ett bra tag framöver!
 






Matilda Greenstone

Åh, vad skönt att du fick det fixat så den får vara ifred! :D

Jag måste absolut inte bli admin men om du behöver någon hjälper jag gärna till.
Har spelat alla SS och SSL spel så jag kan de spelen, och SSO då såklart.
Sen älskar jag att skriva.

Som sagt, jag finns här om du behöver någon, men jag förstår dig om du väljer någon du känner bättre eller som du tror gör det bättre! :)
Hoppas du hittar någon och att Wikin får hålla sig fin!

Svar: Bra att veta, jag har alla som erbjuder sig i åtanke! :)
Esmeralda Silverforce

Siri

Jag skriver ju inte så mycket på wikin då jag inte hittar sidor som behöver göras, men jag har märkt att jag har (ganska mycket) tid över och jag har alla fyra SS och SSL spel, och såklart kan jag börja skriva sidor osv om jag nu skulle vara admin.. Jag tycker Wikin är ett superbra verktyg som jag använt mååånga gånger så jag skulle absolut kunna hjälpa dig med wikin.

Lucy MacWright

Jag är relativt ny i wikin, så jag är ingen expert på området, men jag har fattat grunden av alltihopa (tror jag xD). Jag är inte heller nån professor inom svenska, men kan stava rätt iaf!

Jag har bara spelat SSO och lite SS Höstryttaren, så jag har inte så bra kunskaper inom spelen, har dock planerat på att skaffa SSL lite senare c8

Så jay, jag anmäler mig som frivillig om det behövs någon :D Fast du kanske behöver någon med bättre spelkunskap hahah x'D

Alessandra Kinglord

Jo jag har dysgrafi men jag hjälper gärna till för jag har stavnings pogram så jag kan alltid rätta och om blider ska fixas sö kan jag det också har spelat alla ssl och två av ss så säg till om du vill ha hjälp

Svar: Oavsett vad så kan man alltid redigera sidor, så länge som man har ett Wiki-konto så kan man bidra till sidorna :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.