Chrome Pointer

Ridbanor och råttor och hål och nånting

 
   Drog väldigt snabbt igenom Vårryttaren tidigare idag (skulle vilja ha frisyren ovan i SSO, den är rätt snygg) och då jag väl hamnade hos Linda i Beauvista skulle jag gräva igen hål i ridbanan som några råttor grävt upp.
   Har sagt det här någon gång förut, men jag tycker det kunde vara kul att som dagliga uppdrag få gräva igen hål på alla olika ridbanor vi har i SSO, bara för att ha något mer att göra. Fast de dagliga uppdrag vi fått på stistone erbjuder ju så sjukt dåligt med JS så man pallar inte göra dem alls, hoppas på att det åtgärdas om något först...


Exenzia

Det hade varit roligt. Håller med om att vi får dåligt betalt, det är riktigt uselt. Jag själv gör inte uppdrag som ger under 30 JS längre.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.