Chrome Pointer

Vet ni vad?

   Nu har jag bestämt mig. Ekonomin är så kass så det finns inte, men om någon månad får jag lön för alla de lektioner jag hjälp till på inom min ridklubb under den här terminen. Och femhundra av de kronorna går till bloggen. Min stora hobby, jag känner faktiskt att det är dags att uppgradera till ett eget domännamn samtidigt som jag får tillgång till PRO-funktionerna. Det kan vi alltså vänta oss framåt jul/början av januari.
 
   Nytt domännamn alltså - och jag behöver er hjälp. Det är ju ändå ni som ska klicka er in här, ni som ska komma ihåg adressen för att komma rätt. Jag vet ju att många har haft svårt med att hitta hit eftersom jag har det där "/sso" i adressfältet; jag hade ju aldrig kunnat ana att det här skulle bli så stort som det faktiskt har blivit.
 
   Kommentera är ju något inte alla gör, men jag hoppas på att detta får bättre respons. Så snälla, fina ni, lägg ett par sekunder på att svara på det här :) Det här är de förslag jag har, men ni får jättegärna föreslå annat!
 
Vad borde jag välja för domännamn?
  
pollcode.com free polls 






Sabbe

Jag vet inte om det skulle gå, för om jag inte minns fel har du en irl blogg med namnet monokerus.blogg.se, men jag skulle tycka det vore kul om bloggen hette monokerus.se! det namnet är mer ovanligt, känns som nästan alla har sina efternamn / en hästs namn och då blir det roligare med ett mer speciellt namn, men bara min åsikt :D

Svar: Jag trodde faktiskt att det var upptaget, men det var visst ledigt! Tack för förslaget, ska tänka på det :)
Esmeralda Silverforce

Nadia Moonnight

Esmeralda.se
Esme.se
Haha har så otroligt dålig fantasi just nu xP

Svar: Båda två är tyvärr upptagna :(
Esmeralda Silverforce

Lova was here

håller med sabbe :D skulle vara sjukt lätt att komma ihåg också ^^ eftersom jag är helvan med monokerus.blogg.se/sso

och jag tycker, att allt annat låter så vanligt, och du är inte vanlig så :D (alltså inget illa menat hahaha)

Zoe Deerdawn

Har så dålig fantasi just nu, men monokerus.se?
Som typ alla andra sagt men aja.
Det låter som lite mer ovanligt :3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.