Chrome Pointer

Ny hemsida till SSO

   På SSO's Facebook har de sagt att de jobbar på en ny hemsida (WOHO, det ska bli sjukt kul att se hur den blir :D), och tillsammans med den vill de gärna ha in kortare recensioner av spelet. Jag tycker att ni ska kolla in på Star Stables Facebooksida och lämna en egen recension - kanske ni hamnar på den nya hemsidan :D
 
 


Fiona Mcpaw

Meh, varje gång det kommer nåt sånt här intressant på deras FB är det jämnt borta när jag kollar den.. :(

Tur jag har din blogg så jag inte blir helt efter, haha.

Svar: Den ligger kvar där! Det är bara att gå in på SSO's Facebook och välja "Inlägg efter sida" :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.