Chrome Pointer

NU!

   Det nya domännamnet är registrerat och kommer börja fungera inom 24 timmar... Det här är verkligen askul! Nu hoppas jag att domänen sätter in så snart som möjligt...
 
   Jag har oturen att behöva gå på finmiddag ikväll (sociala måltider är inte min starka sida direkt) så jag ska logga in nu och försöka spela lite innan vi åker. Igår tog jag ut Ash för att fota porträttbilden ni ser till höger, och insåg då verkligen hur skönt det var med en fullevlad häst. Ackackack, denna eviga levling!


Siri

Domänen funkar för mig ^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.