Chrome Pointer

Marodörer som springer igen

   Min senaste häst heter ju Mooneye och kallas för Remus. Igår kväll köpte min kamrat Genevieve en häst hon planerat ett tag, nämligen Dogstar "Sirius". Måste säga att det knappt kunde bli bättre, nu får vi allt ta någon natt då det är fullmåne och kuta runt i Jorviks skogar... ^^
 


Claudia Winternight

Ni behöver ha Mr Slingersvans och James också :P

Svar: Wormy, näfyfanken, förrädare kan man ju inte ha i gruppen xP renar kommer vi ju visserligen kunna rida runt på i vinter, men annars vet jag inte om någon vill offra en hästplats för en kronhjort x)
Esmeralda Silverforce

Claudia Winternight

Guuuud så dåligt skäääämt :PP

Svar: Huh?
Esmeralda Silverforce

Genevieve Nightbard

^skämt? Vilket skämt?


Och vi har helt klart två riktigt grümma hästar nu!

Svar: Två sjukt åzum hästar (y)
Esmeralda Silverforce

Genevieve Nightbard

Insåg precis det komiska att vi båda tog screenshot samtidigt!

Svar: Haha x) Jag tog faktiskt flera, men just den där blev bäst ^^
Esmeralda Silverforce

Lova was here

Hahaa, jag som redan bestämt namn åt kommande hästar "Harry Potter" (eller potter smeknamnet har ett smeknamn!) "Bellatrix" och "Voldermort" haha x)

Svar: Hahaha, åzum x)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.