Chrome Pointer

Ja ni

   Det har varit en lite jobbig dag för min del. Det är inte kul att hamna i bråk, det är det verkligen inte, men jag tycker nog att det var värt det. Folk kan inte få vinna argument bara för att de tar till med fula metoder.
 
   I morgon är det tisdag, jag har ett par planer på gång så vi får se var det hamnar. Glöm inte att jag fortfarande gärna tar emot förslag på inlägg (precis som min sign-off säger dessutom, haha)!
 
   Bild från häromdagen (som jag btw älskar ♥)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.