Chrome Pointer

Wikins mardröm

   Eller det är rättare sagt min mardröm, hehe. Tanken är ju att allt ska finnas på Wikin. Däribland ska alla butiker sammanställas så att man med ett klick kan se allt som går att köpa där till vilket pris.
 
   Vet ni vilket galet stort jobb det är? Det har gjorts tidigare på olika hemsidor, men inte på svenska, och det ska citeras exakt, jag kan inte sitta och översätta saker till Wikin på måfå så att de inte stämmer. Därför har det varit praktiskt med en extra dator, bara det att den jag har... den har dansat mot sin begravning i ungefär två år nu och den får blåskärm (min dödsfiende) alltför ofta för att jag ska våga sätta mig och skriva på den. (Kan säga att ingen vet vad felet är med dumburken, vi har haft tre datafirmor hemma hos oss och ingen lyckas lösa problemet) Och skoldatorn jag har haft ska jag lämna tillbaka vilken dag som helst - om jag bara lyckas ta mig till skolan, men det är en annan historia. Synd att jag inte fick köpa loss den. HP'n även känd som Harry har varit en mycket sympatisk dator.
 
   Så om ni undrar varför Wikins sidor rörande spelets butiker ser helt spunkade ut är det för att jag verkligen drar mig för att börja sammanställa dem, hehe... Men ska väl försöka fixa det innan hösten. Hoppas jag. I höst lär jag inte ha samma obegränsade tid till Wikin.


Siri Moonbear

Kan hjälpa till med dem då jag kidnappat datorn jag brukar ha hos pappa och därför har 2 datorer just nu, båda väl fungerande ^^

Svar: Det vore helt underbart! :D Om du söker på mallar på Wikin så borde mallen för utrustning och föremål dyka upp där någonstans :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.