Chrome Pointer

Schema

   Det verkar som att det utökas med allt fler dagliga uppdrag hos Björn och Agnetha :) Jag hoppas att de uppdragen är här för att stanna, att man kan göra dem även då man är beundrad hos de där båda flummiga karaktärerna. Just nu håller jag på och gör ett litet schema i mitt skrivblock så att jag ser vilka av deras uppdrag som är tillgängliga på vilka dagar, vilket gör saken lättare för mig sedan då infot ska in på Wikin.
   Nu ska jag fortsätta med kvällens SSO-bestyr, ska försöka hinna med alla dagliga.


Siri Moonbear

Alltså, jag hatar verkligen de där gnagarna. De laggar så mycket för mig att jag inte kan fånga dem. Ush :<

Svar: Vad jobbigt :( Jag har inte det problemet, och det är jag glad för. Men, GME sa häromdagen att de försöker fixa det problemet :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.