Chrome Pointer

Jag tror att jag dör lite ♥

   Snart måste jag nästan flytta till Vingården, stället är ju så vackert nu så det finns inte ord! Jag tänker inte säga mer än så, för er som inte gjort dagens uppdrag än.
 
 
   Jag är rätt säker på att jag inte är ensam om att verkligen älska uppdragen i trädgården, så himla kul att med uppdragen förändra ett helt område - två områden, med de vackra blommorna som jag nämnde igår.
 
   Jag var bara tvungen att dela med mig av min eufori, jag älskar verkligen det här spelet ^^


Siri Moonbear

Och ett stort plus (enligt mig/) är att uppdragen verkar ha varit planerade ett tag vilket antagligen betyder att det finns mer vi inte kommit till än :D

Svar: Verkligen :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.