Chrome Pointer

GAAH!

   Nä nu har jag seriöst bloggförbud, folk spammar spoilers så jag behöver ju inte ens göra de nya uppdragen, jag har ju redan sett allt... Fasen vad tråkigt :( Att folk inte kan skriva att de delar massa spoilers... Det är därför jag avskyr vandrarhemsfunktionen.
 
 
   Jag har skrivit in nästan alla ryktesfraktionerWikin, det börjar bli lite ordning och reda på saker och ting nu. Nu behöver jag bara ändra en galet massa sidor för att länkarna ska stämma, men vad gör man om det inte blev rätt från början :P Tur att jag gillar såna där pilliga jobb, och nu slipper jag sitta och lusläsa källkodningen till Wikin dessutom.
 
   Är det något som ni än så länge saknar på Wikin? Man blir ju lätt insnöad då man som jag skriver så mycket på en dag, så jag har säkert glömt lite grejer som borde finnas med :P


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.