Chrome Pointer

Färdig

   Blev rätt nöjd. Jag avskyr att rita ryttare för jag trivs inte med att rita människor, så huvudet fick klistras in. Har inte gjort något sånt här på väldigt länge, det var rätt kul faktiskt. Det blev en fin liten Askdansare, det här.
 
   ...och ja, jag knappade in "space" på Google. Jag gillar rymden ibland.
   (Glömde faktiskt bort stigbygeln, haha, men pallar inte fixa till det... jag blir alltid lite slarvig i slutskedet med mina bilder xP glömde schabraket också...)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.