Chrome Pointer

Bloggningen ligger lite lågt idag

   Ska nämligen ut och göra annat på eftermiddag-kväll (jag hörde rykten om att jag tydligen ska ha något som kallas för "familj", jag undrar vad det innebär?), tveksamt hur morgondagen ser ut men just nu verkar det som att det är rätt kört där med.
 
   Tänkte så att ni vet att jag inte har avlidit då inläggsstatistiken faller pladask :P Men om ni vill roa er med något kan ni gärna kommentera inlägget om hästspelen jag lade lade upp i morse och berätta vilka spel ni har spelat :)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.