Chrome Pointer

Två olika forum

   För någon dag sedan försökte jag promota PF lite. Det gick inte så bra. Så jag gör ett nytt försök.
 
   Om du är inloggad som medlem på det här forumet går det att diskutera SSO. Massa trevligt folk här och det vore kul om det blev lite mer aktivt. Länk HÄR.
 
   Om du är inloggad som Wiki-användare på Wikin finns det ett forum även där, som skulle kunna bli stort om det delades vidare. Länk HÄR.
 
   Varför håller jag på och tjatar om det här? För att skapa sammanhållning. Det är mycket lättare att diskutera på ett forum än i spelet, och till dess att speltillverkarna ger oss ett officiellt forum har vi inte så mycket annat val än att hitta andra sätt att kommunicera med varandra. Det är ett sätt för oss att bolla idéer mellan varandra och få reda på vad andra tycker och tänker om olika funktioner. Därför, tjatar jag om olika forum.






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.