Chrome Pointer

Otacksamhet

   Sedan gårdagens uppdatering dök upp på SSO's hemsida igår förmiddag har det var väldigt mycket gnäll. "Åh, vilken tråkig uppdatering", "jag hatar uppdragen", "jag vill bara ha huvudstoryn", "jag vill bara ha nya områden", "skittråkigt".
 
   Otacksamma är ni, säger jag. På SSO's kontor har vi sex personer som utvecklas spelet. Jag tror verkligen inte att de sitter och rullar tummarna under sin arbetstid, men tanke på alla grejer som hänt i spelet sedan det öppnades. Bara under 2013 har jättemycket hänt. Fyra Championat, otroligt många laddningar med nya kläder och utrustning, Hästfunktionen, möjligheten att leta stjärnor, tre nya dagliga tävlingar, en helt ny plats i form av Vingårdens trädgård, en ny ryktesfraktion, en fortsättning på huvudstoryn, MASSVIS med nya uppdrag, uppdatering av väldigt många platser och områden, det är möjligt att byta man och svans på sina hästar.
   Jag är förundrad över att någon på det där kontoret fortfarande har fantasi nog att hitta på nya uppdrag, och jag tycker att NPC's monologer har blivit ännu bättre på sistone. Björn och Agnetha var ju verkligen i en klass för sig, deras monologer (och Björns svimmande) var genialiska. Liksom trädgården, som är otroligt vacker. Vi har fått mycket ny, fin utrustning, spelet har utvecklats så mycket till det bättre under det här året. Till och med globalchatten är en grymt bra funktion, problemet är bara de spelare som inte sköter sig i den.
 
   Om det är en uppdatering som ni inte gillar en vecka - vad är problemet? Uppenbarligen kommer det dyka upp något ni gillar om max två veckor. Kör med ett "Nja, det passade inte mig" istället.
 
   Nu låter väl jag som nån tråkig och dryg jäkel, men vad är det för fel på människor? Förväntar sig att kunna spela ett spel helt gratis, accepterar villkor som sedan inte följs alls, jag vet knappt vad jag ska säga just nu. Blah.


Alicia Starnight

Håller med dig ;_;

Renee Bluebridge

Nej, jag håller helt med dig! Många människor är väldigt otacksamma när det gäller sådana här små uppdateringar :/ De ska va glada att vi får uppdateringar över huvud taget, då många andra online spel inte har det. Och inte heller varje vecka! Jag tycker SSO gör ett fantastiskt jobb.

Svar: Så sant, så sant, bra sagt.
Esmeralda Silverforce

Athena moonbell

Hej Esme!
Håller med att man får spel. Har slutat att kolla in global helt och hållet på onsdagar. De Kan ju at och försöka skapa ett online spel i 3D själva! Kommer ni ihåg den "lilla" uppdateringen efter husdjuren? Det är väl klart att det kommer en liten när de börjat lägga tid på de nya hästarna! Vissa är bara så bortskämda!!!

Haley Sunbear

Vissa har blivit så bortskämda av alla stora uppdateringar på sistone c: De får nog ta och tänka på att SSO håller på att utveckla nya områden för fullt, och förbättrar spelkvalitén.

Jag älskade denna uppdatering. AAE är en fraktion som jag haft lite ångest över. Har tänkt att om jag inte är beundrad med AAE innan Jorvik öppnar får jag inte komma in o.s.v. Ingen har kommit så långt på den fraktionen, så nya blåa och gula uppdrag med Mario är suveränt.

Om jag får säga det själv så var detta en uppdatering som verkligen behövdes!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.