Chrome Pointer

Ja ni...

   Jag behöver distrahera mig på något sätt så här sitter jag. För någon timme sedan fick jag reda på att en av de finaste ponnyerna som någonsin vandrat på denna jord fick dansa upp till Trapalanda i morse, och... det är en ponny jag har känt i åtta år, och han har lärt mig så mycket. Det finns inget värre än att få såna nyheter - och självklart fick man inte veta någonting innan. Som vanligt.
 
   Har ni något ämne jag kan skriva om? Vad som helst? Behöver ha något som håller mig sysselsatt ett tag.


Athena moonbell

hej svejs.
visst är det hemskt när ponnyerna dör. det var en av ridskolisarna som fick slaktas för ett tag sen. det var inte min favorit men ändå:(

tänkte bara ifall du kunde skriva om detta: har du tänkt på att ydris har en likadan spiral runt ögat som katja? och när man tar sig till den hemliga stenringen?´

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.