Chrome Pointer

Garderob

   Eftersom alla andra har gjort det tänkte jag dela med mig av min garderob jag också.
   Hjälmar och hattar är sorterade efter typ, som ni ser. Eftersom jag inte har särskilt många handskar så får de ligga där i botten.
 
   Den är fliken börjar bli uppfylld. Högst upp till vänster ligger alla västar jag har (det är bara västar, ikonen med en jacka är den gröna västen från GED), högst upp till höger ligger den nya typen av jackor och det enda linne jag äger.
   De två undre spalterna består av kappor och jackor, och sen tror jag att det är rätt uppenbart vad som är vad.
 
   Byxorna är också sorterade efter typ, längst ner ligger ridbyxorna.
 
   Skor har jag inte heller många av, men de får ändå en egen flik just nu.
 
   Högst upp ligger westernsadlarna, i mitten dressyrsadlarna, längst ner hopp/allroundsadlarna.
 
   Högst upp de stora filtarna (ikonen med den lilla filten kommer från julshopen i julas, den har fel ikon), under dem ligger de små filtar som jag använder med westernsadlarna. I spalt nummer tre får den nya schabraktypen ligga, under det alla små schabrak med mönster och längst ner ligger alla enfärgade schabrak.
 
   Högst upp alla enfärgade träns, i spalten under ligger tränsen som har annan färg på käkremmen. Tredje spalten har mönstrade träns och längst ner ser ni ju vad som finns.
 
   Sadelväskor, dekorationer och två gamla hästskor + renpulvret från i julas. Som ni ser så har jag inte mycket till dekorationer.
 
   Alla mina benlindor - enfärgade och mönstrade.
 
   Tillsist har vi husdjuren som är samlade på ett enda ställe för enkelhetens skull.
 
   Jag gillar att ha ordning på de här sättet, det går så grymt mycket fortare att byta outfit då man vet vad man letar efter.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.