Chrome Pointer

Gah

Blev nu rent ut sagt skitförbannad. Tittade i Star Stables album på Facebook och hittade en bild på mig och Ash. Tänkte "men va, jag har ju inte skickat in några bilder till SSO?" och klickade upp den. Då är det någon som kopierat bilden, vilket syntes på den undermåliga kvalitén, och skickat in den under falskt namn.
   Allvarligt talat, hur urbota dum får man vara? Även om man nu råkar se likadan ut i spelet kan man ju inte bara ta någon annans bild och säga "det här är jag"? Det borde ju till och med de som inte har ett hum om Copyrightlagen fatta... det var ju inte ens en särskilt snygg bild, det gör ju saken än mer ologisk.
 
   Jag brukar kunna tåla bildstölder med rätt gott humör, men nu blev jag fan arg.


Miranda Moonbell

Bläh på sådanna människor.. .__.

Felicia Greenhill

Såg faktiskt också den bilden igårkväll. Jag kände igen den och tänkte "hm.. finns inte den bilden på Esmes blogg?" Och mycket riktigt. Jag hittar den om jag bläddrar bak lite. Fy för såna människor som ska gå och ta och sedan säga att det är ens bild.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.