Chrome Pointer

Dagen innan dagen

   Tisdagar blir ofta "dagen före uppdateringen". Åtminstone för mig, eftersom jag alltid är så nyfiken på vad som ska hända nästa dag ^^
 
   Uppdragen i Firgrove är inte de roligaste jag vet, det kanske är därför jag gärna förbiser tisdagarna. Men det är ändå värt att spela idag, Freya blir lvl 13 idag. Undrar om jag hinner få upp henne till lvl 15 innan jag åker på söndag?
 
   Fast tråkigare saker kallar innan jag kan spela. Jag måste packa. Huga.


Sabrina Bluefall

Jag måste också packa,ska till Finlands skärgård i 5 dagar!

Linnea Flowerstar

Vet du att man int kan komma in på sso? :c

Svar: Äh, servern öppnar nog snart ^^
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.