Chrome Pointer

Jag har varit lite slarvig

   Eftersom jag inte spelat ordentligt sedan i torsdags är Ash nu inte särskilt glad. Eller inte särskilt glad, han är surare än surast. Och eftersom jag inte vill lägga 100 SC på ett veterinärbesök så blir det till att arbeta sig upp igen. Jag är dock väldigt försiktig då jag spelar, eftersom min dator håller på att smälta ihop och jag har inte pengarna för att reparera den, än mindre för att köpa en ny. I höst kanske jag kan rädda datorn, men alla mina pengar just nu går till mitt ridläger i sommar.
 
   Så jag lämnade Ash vid Steves Gård och sprang till Vingården, det kändes som om det gick fortare. Där köpte jag äntligen de där ursnygga brunrutiga ridbyxorna. De ser precis ut som ett par jag äger IRL, ett par Pikeur som en snäll stallkamrat skänkte mig eftersom hon aldrig använde dem (tack Emmy!), och jag var nästan tvungen att köpa dem i spelet också för de är underbara ♥ I morgon ska jag dra ihop en outfit med dem, men jag har spelat färdigt för idag, vågar inte utsätta datorn för mer.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.