Chrome Pointer

Fråga om mobilanpassningen

   För några dagar sedan aktiverade jag mobilanpassning på bloggen, eftersom BloggEsse erbjöd det som funktion för PRO-medlemmar. Det verkade dock inte fungera för alla, så jag har för tillfället valt att ta bort det.
   Själv läser jag inte bloggar från mobilen alls, men jag vet att många av er gör det. Därför skulle det verkligen vara till hjälp om ni ville svara på det här, så att jag vet om jag borde slå på mobilanpassningen igen och försöka lösa problem med BloggEsse eller om jag ska låta det vara så som det är nu. Allt för att göra saken lättare för er läsare ^^
  
Tyckte du att mobilanpassningen var bra?
  
pollcode.com free polls 
 
   Om ni har ytterligare något att tillägga för ni gärna skicka en kommentar - det här är för er skull! ^^


Gloria Slowwater

Gick inte att scrolla så såg bara det översta :C, hade det gått hade det varit bättre än innan.

Svar: Så om du gick in på blogginlägget så kunde du ändå inte se hela?
Esmeralda Silverforce

Haley Northbell

Jag kunde se, dock tyckte jag det var lite smådrygt att man inte kunde se alla blogginlägg "hela" utan man var tvungen att klicka på dem för att kunna läsa hela blogginlägget, annars funkade det bra tycker jag. :))

Lovisa Westforest

Det var jättekonstigt på min mobil och typ laggade massor så jag inte kunde läsa något! >.< Väldigt frustrerande om jag får säga det själv! xD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.