Chrome Pointer

En till bild på Arwen

   Fick denna supersöta bild på Arwen av Felicia Greenhill igår! Den är verkligen jättefin, tack så mycket! :D
 
   Det är verkligen jättegulligt av er att ta er tiden att rita av mina hästar, ni har inte en aning om hur glad jag blir då jag får de här bilderna i mejlen ♥


Felicia

Kul att du gillar den :D Dock så blev det så förbaskat dålig kvalitet på bilden. Men vad ska man göra när man bara har webbkameran att fota med?

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.