Chrome Pointer

Skriftligt trassel

   Jag läste igenom min FanFic Vinterryttaren igår med tanken på att snart lägga upp den, men jag vågar seriöst inte göra det. Den är helt urkass, så jag ska skriva om delar av den innan jag vågar lämna ut den. Jag vill ändå inte ändra på för mycket - Vinterryttaren står ju också för min utveckling med skrivandet, jag vill kunna se tillbaka och se hur mycket jag har utvecklats. Men bara så ni vet, det är på gång men det kommer nog ta tre-fyra veckor innan jag har tid att verkligen ta tag i den. :)


Rose Greenhill

Äntligen en till av dina fanfics! Jag ÄLSKADE verkligen Höstryttarna, så jag ser fram emot att få läsa nästa del :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.