Chrome Pointer

Win!

   Jag har lyckats väcka mammas avlidna dator till liv! Eller den är inte alltid stendöd, den vägrar starta upp då mamma sätter sig vid den men jag brukar lyckas (tack o ni datorgudar!). Dock finns det en risk att den dör närsom, men vad är nu så positivt med att jag lyckats väcka den opålitliga stationära brontosauren?
 
   Jo, då jag har fått igång den kan jag skjuta in min bärbara dator bredvid den, vilket innebär att redigering på Wikin blir galet mycket lättare - jag öppnar spelet på den bärbara datorn som är vinklad mot mig och skriver på den stationära datorn som står framför mig.
 
   Nu blir det lite trevlig, hederlig bildsortering mellan datorerna, så att jag hittar de bilder jag behöver lättare, sen ska jag logga in och dra en vända på Iddy. Just nu får grabbarna växla mellan varannan dag, det blev lättast för att inte ge mig dåligt samvete, hehe ^^'


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.