Chrome Pointer

Pengar intjänade

   Har kutat runt mellan alla stall och gjort stallsysslor nu, pallade inte göra några lopp. Kanske loggar in senare idag för att göra det :P
   På ett sätt är det väldigt roligt att ha varit med spelet ända från första början, på ett sätt är det väldigt långtråkigt. Jag har liksom gjort alla uppdrag och de dagliga uppdragen har jag gjort så otroligt många gånger nu, de dagliga loppen har jag kört så många gånger att jag kan dem i sömnen.
   Åtminstone just idag har jag ingen riktig lust att spela, ska logga in igen för att ta hand om Ash bara. Men men, om inte annat lär det dyka upp något av intresse på onsdag.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.