Chrome Pointer

Nyhetsflöden

    Förut kunde man då man loggade in i spelet se veckans nyheter. Jag minns inte riktigt hur det var, men jag tror man kunde välja att klicka upp dem?
 
   Jag skulle vilja ha tillbaka den funktionen, för att slippa de här "VAD ÄR NYTT" i chatten. Jag tyckte det var lite mys. Helst skulle jag vilja att fliken öppnades automatiskt första gången man loggade in efter veckans onsdagsuppdatering
Bild lånad av Lily Rainstorm, Starstableworld.se 
 

  Förstår inte riktigt varför den funktionen försvann, jag tyckte den var väldigt praktisk...


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.