Chrome Pointer

Jösses

   Det känns som att jag har gjort typ hundra nya sidor till Wikin idag, jag har rotat igenom en massa gamla Fraps-bilder och jag tror att jag nu har täckt alla platser som finns i Star Stable-spelen. Okej, Industrirören är kvar, vet inte varför det ska vara så krångligt att fixa just den sidan.
 
   Den här datorn har dock lite problem med sig, bland annat har jag inte tillgång till Photoshop eller Paint. Blä. Kanhända att det händer något roligare här framåt eftermiddagen, det beror på om jag har lust att slita mig från Swefilmer, hehe (det finns ett antal plus med att ha en extra dator)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.