Chrome Pointer

Inaktivitet idag

   Men jag blev attackerad av en kamrat tidigt i morse så jag har haft saker att göra hela dagen för ovanlighetens skull.
 
   Jag har inte loggat in idag än, men jag såg de nya hästarna. Jag tyckte de var otroligt fina, och de representerade verkligen rasen på ett fantastiskt sätt. Achal Teke (Jag har sett tusen olika stavningar och nu skriver jag så här för jag pallar inte krångla till det) är en häst jag känner igen i böcker tack vare den galet speciella pälsen och denna gyllene bork och den cremellofärgade skönheten (cremello är den närmaste färg kan jag sätta namn på) kan allt göra rasen stolt. Borken kanske får joina min hästflock någon gång i framtiden, jag tyckte om den. Dock blev det inget WOW-moment, så jag kommer vänta. Det kanske hinner komma andra hästar, vem vet.
 
   Dock är jag nyfiken eftersom det bara kom två hästar. Kommer det komma en hästras med bara en häst? Eller kommer en tredje Achal Teke dyka upp inom ett par veckor för att fylla ut stallet ytterligare? Det vet vi inte än, och det är spännande att spekulera om.
 
 
   Nu ska jag äta middag, men jag ska in och kika på uppdragen så snart jag kan.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.