Chrome Pointer

Heliga kossa

   Jag har suttit ett bra tag nu och fyllt i alla onsdagsuppdateringar som någonsin skett i spelet på en sida på Wikin. Dock har jag ju inte all information i huvudet, så jag skriver i det som finns med på Star Stables hemsida. Därför blir det inte helt korrekt eftersom alla uppdateringar inte står med, men jag hoppas kunna dra ihop det så bra som möjligt i slutändan.
 
   Fast nu ska jag ta en paus från Wikin, måste äta också, hehe.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.