Chrome Pointer

8 sidor kvar!

   Åtta sidor till på Wikin och sedan har vi sprängt 500! :'D Nu ska jag sätta mig och försöka utveckla de sidor som bara har ett par meningar på sig för att de ska räknas som en hel sida, för nu vill jag komma över den där stora tröskeln. Det är helt galet hur snabbt Wikin har växt, och det är bra. "Det som inte har en Wiki är inte värt att bry sig om", det är väl ungefär hur man kan översätta bilden jag lade upp för någon vecka sedan. Och det tycker jag är sant, jag älskar att söka efter saker jag vill lära mig mer om och Wikipedia, och alla fandrivna Wikis, är fantastiska källor. Det finns mycket bra info på Wikipedia oavsett vad era lärare må säga, kolla bara att det finns källor längst ner på sidan. Kan säga att jag hade aldrig överlevt skolan utan Wikipedia :P (det bästa var då jag kunde gå igenom både den franska, engelska och svenska wikisidan för en grej, där kunde jag jämföra källor och plocka ut det som var mest trovärdigt - frågan kvarstår fortfarande hur jag förstod den franska sidan, men jag fick ett MVG på den uppgiften så...)
 
   Åhåhå, idag är jag glad.






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.