Chrome Pointer

Happy... everything?

   Ja alltså jul och nyår och hannukkah och allt vad man kan tänkas fira.
 
   Det må se ut som att jag försvann från jordens yta igen, men jag har bara inte lyckats logga in på bloggen på ca två månader. Börjar fundera på om det är värt alla problem, att försöka blogga numera. Senaste året, åtminstone, har det varit pest och pina att försöka skriva minsta lilla inlägg för att det är så mycket strul med att klicka på minsta knapp inom bloggredigeraren.
 
   Sedan sist har jag äntligen flyttat in i mitt nya hemmakontor! Bilder kommer - jag vill bara få upp en vettig lampa först. Jag ska höra av mig till en elektriker snart och be om hjälp med både det samt ett par andra elrelaterade grejer hemma. Typ internetkabel (killen jag ska ringa gjorde något här hemma för tio månader sedan. Tror ni jag minns vad han sa då? Nope.) samt att försöka förbättra elsituationen i mitt sovrum, som desperat behöver mer än lite hjälp.
   Jag har fortfarande lite annat fix kvar hemma, som att sälja mitt gamla skrivbord, lista ut hur jag vill möblera mitt vardagsrum, och hitta en byrå och en fåtölj till kontoret. Nu är ändå det mest panikartade löst. Men hur väljer man egentligen gardiner?! Jag behöver gardiner till kontoret för att minska ekandet här inne, men jag har inte en aning om ens vilken färg jag är ute efter för att matcha mina tapeter som föreställer Marodörkartan från Harry Potter.
 
   För att snacka spel så tror jag inte jag spelat så himla mycket sen sist heller. Lite SSO här och var, liiiite Hogwarts Legacy, har försökt spela mer Pokémon Violet och, ändå, spelat relativt mycket Dreamlight Valley. Jag har många gånger tänkt skriva något gällande spelen här på bloggen men eftersom jag inte har kommit in på den så har alla idéer flugit ut genom fönstret :( Hoppas på att bloggen ska vara mer stabil så jag faktiskt kan skriva när jag vill!
 
   En grej jag hunnit göra sedan sist är att nå the Map Chamber i Hogwarts Legacy med karaktärer från alla fyra elevhem!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.