Chrome Pointer

Plugga med Linda

   Jag hade faktiskt glömt att jag gjort den här videon x) Snubblade över den nu och tänkte det kunde vara "kul" att dela den igen. Pomodorometoden går ut på att man jobbar effektivt under 25 minuter, tar 5 min paus och sen kör på igen med 25 min arbete, ofta i fyra block. Då jag gjorde den här videon hade jag sett en massa liknande pomodorovideor på YouTube och tyckte det kunde vara skoj med en SSO-version. Så här är den! (Ett år senare, lol)
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.