Chrome Pointer

Horse Progression - Ett nytt sätt att levla

   En funktion som kommer till SSO under 2023 är något vi kallar för Horse Progression. Det är ett system som förändrar hur vi levlar hästar - och hur de fungerar i samband med sin level.
   I samband med funktionen kommer även spelets UI uppdateras. Allt ser ni i streamen nedan, som jag höll tidigare idag! På engelska denna gång, för att se till att fler fick tillgång till informationen.
 
   Rekommenderar verkligen att ni kikar igenom videon (eller annat material ni hittar inom ämnet) för att bekanta er lite med hur det kommer se ut!
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.