Chrome Pointer

Betatest för den nya spelarkaraktären

   Hej govänner, det var ett tag sedan sist. Jag har inte riktigt orkat med mer än jobb och hund, och därmed har mina sociala medier ekat lite tomma.
 
   Idag öppnar Betatestningen av vår nya spelarkaraktär i Star Stable Online. 150 spelare har valts att ta del av detta test, och utöver dessa 150 ingår även alla ambassadörer samt några av oss som jobbar med spelet (t ex jag). 
   Så... säg hej till Esmeralda Silverforce som hon ser ut just i Betatestet.
 
 
   Jag har bytt ut henens hår, och ändrat både ansiktsform samt kroppsform från vad som är "standard" då man loggar in på betan för första gången. Det här håret är den nya versionen av det långa, lockiga håret som går att köpa i Jarlaheim. Håren är imo helt fantastiska, men ett par stycken känns lite off, de är inte riktigt i samma stil som de andra och jag kan verkligen se att de arbetats på av olika 3D-artister. Hoppas på en tweak på de två stilar som är "värst" (vilket inte är rätt ord att använda ändå) - man bör inte kunna se så tydligt att det är olika artister bakom stilarna.
 
 
   Efter 11 år med Esme är det här "fel" - det känns ovant, konstigt, otryggt. Men också lite spännande! Mycket kan fortfarande ändras och det här är en förändring vi desperat behöver. Vi behöver alla vänja oss vid den här nya looken, och vad den betyder för vårt spel.
 
 
   Väldigt viktigt att veta just nu, för många kommer undra, är att karaktären just nu INTE har en rigg i ansiktet. Hon kan alltså inte blinka NU, men hon kommer göra det SEN. Andra ansiktsuttryck är inte uteslutet.
 
   Då det kommer till animationerna finns det fortfarande att arbeta på. Jag lämnar mina tankar där just nu, och jag tror att åsikterna kommer vara spridda.
 
   Jag ser fram emot att se hur karaktärerna tas emot av hela communityt, och ska försöka skapa content runt det här till bästa förmåga med mina nuvarande förutsättningar. Hör av er om ni vill snacka om karaktären - jag svarar på allt jag kan!


Nora

Först älskade jag de nya karaktärerna, och det gör jag fortfarande. Men det känns liksom fel, det ser inte ut som att SSO har gjort dem och det passar inte alls in i hela iden men både de gamla och det nya spelet.. Tycker ni har gjort ett bra jobb såklart, bara min egna åsikt.

T

SÅ ovant efter alla år! Tror det är orättvist att uttala sig om de nya karaktärerna redan nu, man är så van vid de gamla så allt nytt inte känns passande för spelet… jämför med när hästarna började uppdateras, många missnöjda då

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.