Chrome Pointer

Då var det oktober

   Tiden rinner mellan fingrarna och rusar förbi. Hur har det här året gått så fort?
 
   Privat håller jag på med videor för Player 2.0-betan innan den stänger ner på måndag, på jobbet stundar Passion Week och jag har två superintressanta projekt att bita tag i. Det ena projektet är "klart" och ska QA-testas redan i morgon och det andra projektet är sedan länge halvklart och jag tänkte se till att avsluta det så det är redo att läggas in i schemat och släppas en dag.
 
   I brist på annat får ni här de två videor jag än hunnit ta mig an med Player 2.0!
 
 


Emmy Firecloud

Åh, jag är väldigt avundsjuk! Nu är testet stängt, och jag hoppas att karaktärerna kommer till spelet snart. Sååå spännande det är!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.