Chrome Pointer

Nystart

   Idag har jag varit på det lokala mäklarkontoret och skrivit på papper för min nya lägenhet. Yes folks, efter nästan två års desperat letande hittade jag DRÖMMEN! Lite småskavanker som jag säkert kommer klaga över då det väl kommer till kritan, men jag fick exakt vad jag ville ha och för ett pris som inte kommer ruinera mig helt även i de här tuffa tiderna. Är superlycklig och nästa grej på agendan är att sälja min egen lägenhet. Jag flyttar någonstans mellan december-mars beroende på när jag lyckas sälja min nuvarande lägenhet.
   Nu följer en massa packande och städande för att visa upp min älskade lilla pärla till lägenhet och hoppas att den blir såld utan knussel!
 
   Mr Horse


Daniela Silvergarden

Grattis till nya lägenheten! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.