Chrome Pointer

Namnbyten

   Igår hade vi en namnbytarstream på YouTube, där vi bytte namn på flertalet av mina hästar i SSO och dessutom sålde två - Coralice och Coco. Den vita shiren blir nu den nya Coralice och Cocos namn tas upp av den vita belgaren. Vi spenderade också tid med att köpa grimmor till många av hästarna i stallet!
 
   Här följer bilder på några av hästarna som fick sig namn igår!
 
   Coralice i sin nya form
 
    Amadeus
 
    Nya Coco
 
   Antheia fick det officiella namnet Darkfall 
 
   Här är streamen om ni missade den!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.