Chrome Pointer

Livsuppdatering

   Azone
 
   Hela mitt liv cirkulerar just nu kring min stundande flytt - knappt tre månader kvar. Har total dödsångsest eftersom ingenting är säkrat innan min nuvarande lägenhet är såld, men allt BORDE lösa sig. Kommer bara vandra runt minuter från en hjärtattack fram till slutet av februari.
 
   Jag har kommit igång litegrann med att fota i SSO igen, vilket är kul! Det leder dock till att jag är evigt frustrerad med spelets garderob. Trassligt att sortera, trassligt att hitta det man vill ha, trassligt att lägga tillbaka grejerna på rätt plats igen. Om jag fick drömma fritt hade jag velat ha:
  • Oändligt med garderobsutrymme
  • Sortering efter färg
  • Sortering efter mesh (3D-modell på kläd/utrustningsdelen)
   Det kanske är allt för den delen. Bara det hade gjort enorm skillnad för min del och gjort det SÅ mycket lättare att byta outfit i spelet. Lättare att köpa nytt också, kanske? Jag skulle gärna införskaffa precis allt nytt som kommer till spelet om det bara fanns plats att äga det och sen möjlighet att sortera det!
 
   För att wrappa upp - jag har alltså lite nya bilder på lager. Därmed lite kommande inlägg prydda av fräscha bilder framöver!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.