Chrome Pointer

Jag behövde en fixardag

   Jag har varit så extremt trött hela det här året. Lite mentalt utmattad på ett sätt, efter två års pandemi och sen krig och elände bara ett par hundra mil bort och osäker ekonomi och stress med att söka nytt boende osv osv. I torsdags tog jag en sjukdag för att jag mådde kasst, igår hade jag möten HELA dagen (hade en timme utan möten på hela arbetsdagen och kunde INTE koncentrera mig) men sen ryckte jag upp mig och fixade tvätt, disk och matlådor. Samma sak idag, har försökt fixa hemma, preppa fler matlådor och eftersom vädret varit helt magiskt har jag spenderat mycket tid med hunden i skogen. Har haft så dåligt samvete hela veckan för hunden har bara velat leka och stoja och jag har haft så dåligt med energi att jag inte klarat av att motionera henne lika mycket som vanligt. Idag har vi dock hunnit med ordentlig motion PLUS inspelning av två relativt långa videor.
   Hade tänkt streama nu på kvällen men kom på att jag inte fixat grafik till mina kommande streamar så det blev vad jag gjorde istället. Nu ligger allt redo och jag tänkte lägga mig på soffan och läsa, eller kanske slötitta på tv. Är alldeles för trött för något annat just nu xP
 
   Det här är vår nästa streamhäst - Finnhästen Miracle!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.