Chrome Pointer

20-talet är inte särskilt glatt, huh?

   Mars är här och medan det borde vara vårtider och längtan efter sommaren rustar Europa upp mot Ryssland. Vi börjar precis lägga en global pandemi bakom oss och precis då kommer Voldemort 2.0 smygandes och sabbar säkerhetsläget på en hel kontinent. Jag tror inte att jag är den enda som är rätt emotionellt dränerad, orolig över framtiden och har svårt att rulla på som vanligt.
   Star Stable Entertainment donerade igår en väsentlig summa pengar till UNICEF, som matchas av Akelius Foundation. De donerade pengarna går till att hjälpa familjer på flykt från kriget. Stolt över att min arbetsplats är fylld av människor som inte vill annat än hjälpa.
 
   Allt det vardagliga känns för mig väldigt oväsentligt i det här världsläget. Har svårt att koncentrera mig på jobbet och allt tar mycket längre tid än det borde. Försöker koppla bort omvärlden lite genom att spela Pokémon Legends Arceus (är lättare att spela spel framför tvn eftersom jag inte kan tabba ur spelet och dra upp nyheterna som jag kan framför datorn), gå ut med hunden och laga mat. Annars händer det inte mycket här i hemmakontoret, utan man får se lite hur saker och ting utvecklar sig. Vi r i en helt annan världssituation än vad vi var för 7 dagar sedan...


Linnea Emeraldnight

Ja, jag håller med. Jag fattar inte att Putin invaderade Ukraina! Det är ju bra att många donerar mycket pengar till Ukraina.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.