Chrome Pointer

Semesteeeeer!

   Jag har gått på semester och det är SÅ skönt. Två dagars latande nu innan jag åker till mitt sommarjobb. Har tyvärr insett att min hunds dyra mat + de skenande bensinkostnaderna innebär att jag i princip går +- noll på sommarjobbets lön, så det var inte superkul, men jag får ändå upplevelsen och det är ju ändå det viktigaste för mig.
 
   Jag ska försöka schemalägga några redan färdiga videor som kan gå ut medan jag är borta. Min hosta är fortfarande kvar (japp, det har gått ca 10 veckor nu), men jag räknar med att kunna börja streama igen då jag kommer hem från resan. Nu är hostan åtminstone bättre, även fast den inte är borta.
 
   Förutom mina klassiska hälsouppdateringar, som typ är den enda jag skriver om här längre, så släpper SSO sin nya Haflinger idag. Mer om det senare!
 
   Esme & Domino






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.