Chrome Pointer

Sommaren är verkligen kort

   Tiden flyger förbi och vi är typ halvvägs genom sommaren. Jag har just nu två hundar hemma - min egen plus en cocker spaniel som jag ska ha i tre veckor medan hans familj är utomlands. Det är en äldre herre som är son till min chefs hund, så det här är första gången vi hänger mycket tillsammans sedan han var en rultig valp för snart åtta år sedan. Han är supersnäll och älskar att bli kramad, så vi har det supermysigt tillsammans.
 
   Jag har haft några lite tuffa veckor mentalt då jag har haft för mycket stress i vardagen. Jag har nu tagit bort många arbetsuppgifter på jobbet för att få det lite lugnare och kan ta extra många raster under dagen för att få ordning på min trötta hjärna. Några arbetsuppgifter är utbytta och det passar mig jättebra, så det är lättare att fokusera även fast huvudet är lite trött. Har haft riktig tur med några projekt nu och har haft superkul med grejer jag är riktigt passionerad över och har älskat att utveckla projekten.
 
   Nu med en extra hund försöker jag spendera lite extra tid med vovvarna utöver jobbet - min egen Eira behöver mycket uppmärksamhet för att inte känna sig utanför eftersom vovven vi lånat in är extremt kramgo och helst vill att jag ska klappa på honom 24/7. Inte så illa att ha en sommar med två fina hundar ändå, va?
 
   Sommaroutfit med Cassie Castleton och hästen Spellbook






Daniela Silvergarden

Några veckor med 2 keliga hundar, what's not to like? ;)
Låter ju härligt :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.