Chrome Pointer

Mitt bildbibliotek svämmar över

   Förr bloggade jag ju dagligen, oftast två-tre inlägg om dagen, och ibland fick jag slut på bilder att posta. Det händer inte numera, hehe. Jag fotar fortfarande extremt mycket för at ha till Instagram, men eftersom bloggen uppdateras så sällan (tyvärr) så blir många bilder liggandes. Tänkte att det här får bli ett litet bildspam då!
 
   Copper
 
   Aramis
 
   Goldeen
 
   Spellbook
 
   Molly


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.