Chrome Pointer

Stress och snö

   Jag har varit rätt stressad senaste veckorna, och utomhus har snön anlänt, smält och dykt upp igen. Januari once again allså! Har inte varit i "production" på jobbet eftersom jag är mellan projekt, men istället har jag kastat mig på buggar/problem som dyker upp/försökt hjälpa till i andra projekt vid behov och nu längtar jag efter att få jobba med ett eget projekt igen, haha.
   Som vanligt är det rätt lugnt på Jorvik i januari, men igår anlände en uppdaterad Appaloosa till spelet! Vilken himla fin häst, eh? Jag har ett stort problem med den, och det är att alla manstilar är så fina att jag absolut inte kan bestämma mig för vilken jag ska använda på vilken häst x) I-landsproblem, eller hur? Önskar verkligen att vi hade något slags garderobsystem för hästhårstilar så man kunde byta dem när man ville. Jag har inte kommit på några vettiga namn till hästarna än heller (förutom Poppy - min gamla Poppy, one of the OGs, byts nu ut mot hästen som finns i Fort Pinta), men det kommer med tiden!
 
   Esme på en än så länge ej döpt Appaloosa


Daniela Silvergarden

Om det finns tillgängligt som namn kan hästen kanske hitta nåt med Indian-? :)
Annars kanske namn med Wild, Grass, Wind osv?

Svar: "Indian" är en term som inte bör användas i dagens samhälle. Då Europeerna invaderade Amerika trodde de från början att de nått Indien - och kallade därför urinvånarna för "Indianer". Folkslaget är Native Americans, USA's ursprungsbefolkning. Ordet "Indian" är på väg att utrotas av respekt mot ursprungsbefolkningen.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.